Shabby Eat

Menu
Menu

Kategoria: Rośliny spożywcze

kukurydza - właściwości i zastosowanie - shabbyeat.pl

Kukurydza – właściwości i zastosowanie

Posted on 4 listopada 201913 marca 2021 by shabbyeat

Chociaż na naszym stole królują ziemniaki to warto czasem pokusić się na spróbowanie czegoś nowego. Zamiennikiem dla ziemniaków może być kukurydza, której gotowane kolby cieszą się dużą popularnością w Stanach Zjednoczonych. W smaku delikatnie słodka i soczysta może godnie zastąpić ziemniaki. Szczególnie, gdy weźmiemy jeszcze pod uwagę jej wartości odżywcze i znajdujące się w niej…

Read more

Ostatnie wpisy

  • Druk 3D w kuchni
  • Sznycel wiedeński
  • Kuchnia czarnogórska – czego warto spróbować?
  • Kuchnia albańska – tradycyjne potrawy i napoje. Co warto spróbować będąc w Albanii?
  • Koncepcje i metody lean management wdrożone we własnej kuchni

Kategorie

  • Kuchnie świata
  • Porady
  • Przepisy
  • Rośliny spożywcze
  • Sprzęt AGD
©2023 Shabby Eat Realizacja: Tarseo.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zgoda