Kanapka z łososiem, awokado i serkiem kozim

Trochę odmiany od owsianek, naleśników i innych słodkich śniadań. Tym razem proponuję bagietkę pełnoziarnistą z łososiem wędzonym, awokado i serkiem kozim. Uwielbiam każdy z tych składników, dlatego to połączenie jest boskie. Smacznego!

Kanapka z łososiem awokado i serkiem kozim

składniki na 2 porcje:

  • 100g łososia wędzonego w plastrach
  • serek kozi
  • 1/2 awokado
  • cytryna do skropienia
  • koperek
  • sól, pieprz
  • bagietka pełnoziarnista

przygotowanie:

Bagietkę smaruję serkiem, układam łososia, awokado w plastrach, skrapiam sokiem z cytryny, dodaje siekany koperek, sól, pieprz.

Share this...
Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

One Comment

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *