Kanapka z łososiem, awokado i serkiem kozim

Trochę odmiany od owsianek, naleśników i innych słodkich śniadań. Tym razem proponuję bagietkę pełnoziarnistą z łososiem wędzonym, awokado i serkiem kozim. Uwielbiam każdy z tych składników, dlatego to połączenie jest boskie. Smacznego!

Kanapka z łososiem awokado i serkiem kozim

składniki na 2 porcje:

  • 100g łososia wędzonego w plastrach
  • serek kozi
  • 1/2 awokado
  • cytryna do skropienia
  • koperek
  • sól, pieprz
  • bagietka pełnoziarnista

przygotowanie:

Bagietkę smaruję serkiem, układam łososia, awokado w plastrach, skrapiam sokiem z cytryny, dodaje siekany koperek, sól, pieprz.

Share this...
Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

1 Comment

  • Sylwia 16 marca 2018 at 15:42

    Smakowicie wygląda 🙂 Aż mi ślinka cieknie 🙂

    Reply

Leave a Comment